Vaasan Karjalaseura ry. vaalii karjalaista kulttuuri- ja heimoperinnettä sekä toimii sen siirtämiseksi nuorisolle.

Järjestämme erilaisia tilaisuuksia jäsenillemme sekä kaikille karjalaisuudesta kiinnostuneille henkilöille. Toivomme myös sinun aktiivista osanottoasi ja ideoitasi toimintamme tehostamiseksi karjalaisen kulttuurin ja heimoperinteen vaalimiseksi. Pääasiallisin toimintamuotomme on tarinaillat joka toinen keskiviikko klo.18.00 parittomilla viikoilla Vaasan kaupungin kerhohuoneistossa, osoitteessa Ajurinkatu 14, II kerros. Seuran toiminnasta ilmoitetaan POHJALAISEN seuratoimintapalstalla. Ohjelmamuutokset ja lisäykset ovat mahdollisia, joten varmista ohjelma ilmoitetuista lehdistä. Ohjelmasta saa tietoa myös seuran puheenjohtajalta sekä sihteeriltä.

Seuran jäsenmaksu on 20 € vuonna 2016. Seuramme jäsenenä saat alennuksia mm. seuraavista liikkeistä:

• Salkari Oy, Rewell Center II krs, puh. 06-3180 100
  • Zoomi-kuvakauppa, Rewll-center, puh. 010 3227 703
  • Espa Kukkasitomo, Vaasanpuistikko 6, puh. 06-3187 300
  • Mattokeisari Oy, Rinnakkaistie 23, 65350 VAASA, puh. 0400-561528
    www.mattokeisari.fi

Muista myös käyttää alennukset, jotka saat Karjala Liiton jäsenkortilla!

Karjalan Liiton adresseja sekä muita tuotteita on myynnissä Anja Paksulla sekä tarinailloissa. Addresseja on myynnissä myös seuran puheenjohtajalla ja sihteerillä.

Seuraamme voit liittyä tästä (liittymiskaavake)
Kun olet lähettänyt lomakkeen, maksa (kaksikymmentä) 20 € tilille:
Vaasan Osuuspankki FI47 5670 0850 0782 37

FACEBOOKsivuilta löydät parhaiten päivitettyä tietoa matkoista, myyntituotteista, jne.