VAASAN KARJALASEURAN TOIMINTAKALENTERI 2021

Kevätkaudella 2021 Vaasan Karjalaseuralla ei koronaepidemian jatkumisen vuoksi ole tarinailtoja Ajurinkadulla.

Jos koronatilanne helpottuu olennaisesti, tiedotetaan toiminnasta sähköpostilla, toimintapalstoilla Ikkunassa, Ilkka - Pohjalaisessa ja Karjala-lehdessä. Tarinaillat poikkeusoloissa jatkuvat sähköisinä kevään aikana Kari Rapon toimittamana. Linkki löytyy tarinailtoihin seuran facebook -sivuilta.

Kesällä 2021

• Kyykkää pelaamme kesäkaudella Asevelikylän kentällä tiistaisin klo 18 (säävaraus).

Syyskaudella 2021 aloitetaan tarinaillat koronatilanteen salliessa.

SYYSKUU
15.9.  Taasha myö tavataa - Vihdoinkin pääsemme kokoontumaan!
29.9.
Karjalan yhteismetsät
Mirja Jääskeläinen

LOKAKUU
13.10. Hääperinne Karjalassa Arja Koukku
27.10. Syyskokous Johtokunta

MARASKUU
10.11. Karjalan rata Markku Pulli
24.11. Viipurin linna Soili ja Ari Luukkonen

JOULUKUU
8.12. Pikkujoulu laulaen ja arpajaiset Laulajat
22.12. Joulupuuro, ohjelmaa Tontut

• Oheisten ohjelmien lisäksi mm. Karjalan Liiton ja Karjalaisseurojen Pohjanmaan piirin tapahtumat.
  • Seuraa Ilkka-Pohjalaisen, Ikkunan tai Karjala lehden toimintapalstaa.

Muutokset mahdollisia!

• Tärkeintä meille on karjalaisuus, sen kulttuuri- ja heimoperinne. Toimimme sen ylläpitäjänä ja siirrämme sitä jälkipolville ja karjalaisuudesta kiinnostuneille.
Toimintamme:
  • Teemalliset tarinaillat keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo. 18.00 Vaasan kaupungin kerhohuoneistossa, Ajurinkatu 14, II kerros.
  • Järjestämme erilaisia tilaisuuksia jäsenillemme sekä kaikille toiminnastamme kiinnostuneille henkilöille.
  • Toivomme sinun aktiivista osanottoasi ja ideoitasi toimintamme tehostamiseksi karjalaisen kulttuurin ja heimoperinteen vaalimiseksi.
Muista myös käyttää alennukset, jotka saat Karjala Liiton jäsenkortilla! Karjalan Liiton adresseja sekä muita tuotteita on myynnissä Anja Paksulla sekä tarinailloissa! Adresseja on myynnissä myös seuran puheenjohtajalla ja sihteerillä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan toimintaamme!